Bemutatkozás

Bakos Zoltán, a Bakos Autómentő cég alapítója, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autómentés területén. A vállalkozás nem csupán egy munkahely számára, hanem szenvedély és hivatás is egyben. Zoltán és csapata non-stop, azaz 0-24 órában állnak az ügyfelek rendelkezésére, legyen szó balesetes vagy műszaki hibás gépjárművek szállításáról.

Az autómentés során nem csak a járművek biztonságos helyre szállítása a feladat, az ügyfelekkel is foglalkozni kell. A Bakos Autómentő csapata empatikus megközelítést alkalmaz, gyakran nyújtanak vigaszt és támaszt az érintetteknek. Zoltán elmondása szerint az autószállítás és balesetes mentés nem csak munkának tekinti, számára ez hivatás, amit szeretetből választott.

A cég szolgáltatásai között szerepel az autópálya mentés, gyors autómentés, balesetes autómentés, és teherautó mentés is. A csapat gyors reagálású, akár 25 percen belül a helyszínre érkeznek, országos kiszállással dolgoznak. A Bakos Autómentő több szervizzel is kapcsolatban áll, így a mentés mellett a javításban is közreműködhetnek.

A vállalkozás elérhetőségei között szerepel a telefonszám és az e-mail cím, valamint a Facebook oldal, ahol közvetlenül is felvehetik az ügyfelek a kapcsolatot Zoltánnal és csapatával.

Bakos Zoltán és a Bakos Autómentő cég tevékenysége kiemelkedik az autómentési szolgáltatások piacán, hiszen nem csak a járművek, hanem az emberek iránti elkötelezettségük is megkülönbözteti őket a többi szolgáltatótól. Az ügyfelek számára nem csak egy szolgáltatást nyújtanak, hanem egy megbízható partneri kapcsolatot is kínálnak minden helyzetben.

Segíthetünk?

Keressen bátran!