Szolgáltatások

Fő tevékenységünk a gyors autómentés, országos kiszállással.

Gépjárműveink Budapest és Pest vármegyében több helyén állomásoznak.

Országos hazaszállítás

Bakos Autómentés: Az Ön Biztonságos Választása

Amikor bajba kerül az úton, a Bakos Autómentés a megbízható segítség, amire számíthat. Szolgáltatásaink országos lefedettséget biztosítanak, így bárhol is legyen Magyarországon, mi gyorsan a helyszínre érkezünk. Autómentő flottánk a legmodernebb technológiával van felszerelve, és csapatunk folyamatos képzésben részesül, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Országos Haza Szállítás

A Bakos Autómentés nem csak helyi szinten, hanem országosan is vállal haza szállítást. Legyen szó balesetről, műszaki meghibásodásról vagy csak egyszerű szállításról, mi állunk rendelkezésére. Autómentőink tágasak és kényelmesek, így akár öt fő számára is tudunk helyet biztosítani, garantálva, hogy senki sem marad hátra.

Klímás Gépjárművek

Tudjuk, hogy a hazaszállítás során a kényelem kulcsfontosságú. Ezért minden autómentőnk klímával van felszerelve, hogy az utazás során Ön és utasai a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek. A forró nyári napokon vagy a hideg téli estéken is, a Bakos Autómentés gondoskodik arról, hogy hazaérkezése kellemes legyen.

24 Órás Szolgáltatás

Baleset és műszaki hiba nem válogat időpontot. Éppen ezért a Bakos Autómentés a nap 24 órájában áll az Ön szolgálatára. Éjjel-nappal hívhat minket, és mi azonnal útnak indulunk, hogy segítsünk.

Családbarát Megoldások

A Bakos Autómentés családbarát szolgáltatásokat kínál. Tudjuk, hogy egy váratlan esemény során az egész család érintett lehet, ezért gondoskodunk róla, hogy mindenki számára biztosítsunk helyet és kényelmet.

Magas Színvonalú Szolgáltatás

Elkötelezettségünk a minőség iránt azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat. Legyen szó gépjárműveink karbantartásáról, sofőreink képzéséről vagy az ügyfélszolgálatunk fejlesztéséről, mindig a legmagasabb színvonalat célozzuk meg.

Kapcsolat

Amennyiben szüksége van autómentésre, vagy további információra szolgáltatásainkról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A Bakos Autómentés csapata készen áll, hogy segítsen Önnek és szeretteinek.

Gyors autómentés Budapest

A Bakos Autómentés szolgáltatása Budapest egyik legnépszerűbbje, többek között a következő okok miatt:

Nonstop rendelkezésre állás: A csapat 0-24 óráig áll készen arra, hogy segítsen bármilyen autómentési helyzetben.

Gyors reagálás: Akár 25 percen belül a helyszínre érkeznek, ami különösen fontos lehet sürgős esetekben.

Széleskörű szolgáltatások: Nem csak személyautók, hanem teherautók mentését is vállalják, és országos kiszállással dolgoznak.

10 éves tapasztalat: A hosszú távú tapasztalat biztosítja a megbízható és szakszerű munkavégzést.

Pozitív visszajelzések: A korábbi ügyfelek pozitív véleményei és ajánlásai erősítik a cég hírnevét.

Ezek a jellemzők teszik a Bakos Autómentést egy megbízható és előnyös választássá autómentési szolgáltatásra Budapesten. Ha további információra van szüksége vagy szeretne érdeklődni a szolgáltatásokról, látogasson el a Bakos Autómentés weboldalára.

Balesetes autómentés:

Itt egy kicsivel nehezebb a feladatunk, mert minden baleset más.

Pár kérdést fel fogunk tenni:

  • Sérült-e a futómű?
  • Árokba borult?
  • Esetleg kigyulladt?
  • Szalagkorláton van-e?

Ezáltal tudjuk eldönteni hogy milyen autót küldjünk a helyszínre, illetve tudunk egy megközelítő árat mondani, mert balesetes autónál felmerülnek plusz költségek. Ebben az esetben nem csak kilométerárat számolunk, hanem óradíjat is, mivel néhány mentés a szokásosnál több időt vessz igénybe.

S.O.S mentés és a szállíitás között nagy a különbség mert előbbi azonnal kell, utóbbi pedig egy előre megbeszélt időpontban, így az S.O.S. mentés valamivel nagyobb költséggel jár.

Pest vármegye Autómentés

Pest megyében a Bakos Autómentés kiváló választás lehet, ha autómentésre van szüksége. Több okból is kiemelkedünk a szolgáltatásunkkal:

Gyorsaság: Azonnali reagálásúak vagyunk, akár 25 percen belül a helyszínre érkezünk, ami kritikus lehet baleset vagy műszaki hiba esetén1.

Szakértelem: 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az autómentés területén, ami biztosítja a megbízható és szakszerű munkavégzést1.

Országos lefedettség: Nem csak Pest megyében, hanem országosan is vállalunk munkát, így bárhol is legyen bajban, számíthat ránk1.

Széleskörű szolgáltatások: Legyen szó balesetes, műszaki hibás vagy akár teherautó mentésről, a Bakos Autómentés minden helyzetben készen áll a segítségre.

Non-stop elérhetőség: Éjjel-nappal hívhatóak vagyunk, így bármikor támaszkodhat ránk, ha út menti segítségre van szüksége1.

Ezek a jellemzők tesznek minket megbízható és előnyös választássá Pest megyében. Ha további információra van szüksége, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, látogasson el a Bakos Autómentés weboldalára vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.

Motorkerékpár mentés

Bakos Autómentés: A Motorosok Megbízható Támasza

Amikor a motorosok bajba kerülnek, a Bakos Autómentés áll készen arra, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson. De miért is választják a motorosok éppen a Bakos csapatát, ha mentésre van szükségük? Nézzük meg közelebbről!

Gyorsaság és Elérhetőség

A Bakos Autómentés csapata tisztában van azzal, hogy az idő aranyat ér. Ezért 24/7 rendelkezésre állnak, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezzenek. Legyen szó váratlan műszaki hibáról vagy balesetről, a Bakos csapat gyors reakcióideje életmentő lehet.

Szakértelem és Megbízhatóság

A Bakos Autómentés nem csupán gyors, de szakmailag felkészült is. A csapat tagjai különleges képzéseken vesznek részt, hogy a motorkerékpárok mentését a legnagyobb szakértelemmel és gondossággal végezzék. A motorok speciális kezelése és szállítása során a Bakos csapat mindig a legnagyobb óvatossággal jár el.

Korszerű Technológia

A Bakos Autómentés a legmodernebb technológiákat és eszközöket használja, hogy a motorokat biztonságosan és sértetlenül szállítsák. A speciálisan kialakított mentőautók és berendezések garantálják, hogy a motorok a mentés során ne szenvedjenek kárt.

Kiváló Ügyfélszolgálat

A Bakos Autómentés csapata nem csak a mentési munkálatokban jeleskedik, hanem kiváló ügyfélszolgálatot is nyújt. A motorosok számára rendkívül fontos, hogy értő fülekre találjanak, amikor segítségre van szükségük. A Bakos csapatának minden tagja elkötelezett az iránt, hogy segítőkész és empatikus hozzáállással álljon az ügyfelek rendelkezésére.

Összegzés

A Bakos Autómentés a motorkerékpár mentés terén kiemelkedik gyorsaságával, szakértelmével, modern technológiájával és kiváló ügyfélszolgálatával. Ha Ön is motoros, és megbízható mentési szolgáltatást keres, ne keressen tovább: a Bakos Autómentés a legjobb választás.

Egyéb szolgáltatások

  • Mobilgumizás.
  • Üzemanyag leszívás.
  • Nemzetközi szállítás.
  • Helyszíni szerelés: meg tudjuk oldani, de nem ajánlott, mert a kiszállási díj ellenében (a szerviz elhelyezkedésétől függően) a szervízbe történő átszállítás is megoldható. Emellett azt mindenki tudja, hogy az utcán nem igazán lehet hatékonyan szerelni.

Képgaléria:

Segíthetünk?

Keressen bátran!